Vem tänker du på nu?Och varför?

Hej igen.


Jag väntar alltidPå dig, på honom, eller på någonting annat. Ska sluta nästa måndag, eller måndagen efter det. Kanske.
Sluta vänta på rättvisa, på mitt huvud, på ursäkter, på tillfällen att få ge upp inför svart kaffe eller människor ingen kan kräva av mig att jag ska kunna motstå.

Never sure what I am looking for, but it is always on my mind.Det som blir över sen

     

      Men ändå vet du, och alla dina vänner vet också. Det handlar egentligen inte om det där klumpiga han mumlade efter fem öl, det handlar egentligen inte om att han har ont om lite tid eftersom han jobbar. Det handlar inte ens om att han prioriterar en sjätte kväll med grabbarna för att se en totalt ointressant repris av någon jävla skitmatch istället för att träffa dig trots att ni inte setts på två och en halv vecka.


     Det hela handlar egentligen om att han inte vill ha dig. Förstår du? Han vill inte ha dig. Att han letar efter någonting annat, någonting bättre, eller inte efter någonting alls för tillfället. Det handlar egentligen om att du vill ha honom så mycket att du får skavsår i luftstrupen av att försöka andas utanför hans närhet, att du inte ens bryr dig om att vinkla upp persiennerna på morgonen om inte han ligger där bredvid dig i sängen. Det handlar om att du vill ha honom så mycket att inga kläder passar, att ingen mat smakar, att inga vänner intresserar, att inga böcker berör, att inga hemlösa barn i världen kan väcka din omtanke, att ingenting längre känns. Att utan honom känner du ingenting. Det handlar om att han inte ens vet om du har några syskon.


Q


Crumbs fall in your cleavage baby

2/3


Du


En snygg chey jag känner ville att jag skulle börja skriva här,
och det skulle jag ju kunna göra.
Och då skulle jag kunna skriva sånt där poetiskt, oförståeligt blaj,
sånt där äkta,
som någon ibland kan hitta någon rad att känna igen sig i,
eller bara om alla nya kläder jag köper,
och allt te jag dricker.

Je ne sais pas.

Tonight
Sextionde juli


If the human mind

was so simple that we could understand it,
we would be so stupid
that we could not.11 189 506 = 22 1 781
You
are not on my list
of things to do.

Slap the mo

Små sköra porslinskoppar
RSS 2.0